Mer bus och fler guider!

Nu är vi extra jättemycket busiga!


Hur man umgås med hästarna i hagen
Ta dig ut till hagen i ditt eget tempo och öppna grinden. Är du sugen på lite motion kan du alltid lämna grinden öppen och leka cool cowboy när du jagar in hästarna igen. Skulle du bli lite trött, lägg dig ner bredvid den yngsta hästen i hagen och lämna ditt liv i dennes händer (hovar?).
Ungefär såhär kan det se ut.


Hur man på bästa sätt avslutar ett ridpass

Du tar den STÖRSTA hästen du har, rider in genom den MINSTA stalldörren du kan hitta och väljer att sitta av här inne. Extrapoäng om du glömmer ducka och slår huvudet i taket! Ytterligare poäng ges för en stökig stallgång med farliga hinkar och höpåsar!
Något i stil med detta är att föredra!


Hur man snabbantar en shettis

För att viktnedgången ska gå så fort som möjligt, krävs det att du lägger på så mycket belastning som det bara går på den lilla hästen. Detta för att öka fettförbränningen. Hästens vanliga ryttare kan självklart redan sitta på, men sen går du och letar upp den längsta människan i stallet och ber denne sitta upp.
Hur man motionerar flera hästar samtidigt

Dags för uteritt? Nöj dig inte med en häst, ta med dig tre! Blir du trött på den ena hästen är det bara till att byta till en av de andra. Självklart ska detta ske på ett så osmidigt sätt som bara är möjligt, du får under inga omständigheter hoppa av!
Tre random hästar i helt olika storlekar


Tröttnat på sadeln? Ta en häst utan!



Påväg till en sadel... Osmidigt och bra!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0